
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل بر احصا و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری زودبازده و تکمیل طرحهای نیمه تمام این حوزه در استان با هدف جذب و ماندگاری بیشتر گردشگران و رونق اقتصادی تاکید کرد.
به گزارش دیده بان صمت و به نقل از ایرنا؛ بهروز خلیلی در جلسه بررسی مشکلات پروژههای گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حمایت از سرمایهگذاران و تسهیل شرایط سرمایهگذاری در اولویت برنامه های عمرانی استان قرار دارد و لازم است مسئولان دستگاههای اجرایی در این راستا اهتمام جدی داشته باشند.
وی افزود: در سالی که با عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده، در حوزه گردشگری باید سه اقدام مهم عملیاتی شود؛ نخست باید تمام زیرساختهای ناقص در سطح استان احصا و فرایند تکمیل آنها آغاز شود که این کار از سوی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و فرمانداریها باید انجام شود.
خلیلی ادامه داد: در مرحله دوم باید تکمیل طرحهای نیمه تمام پیگیری شود و برای تامین تسهیلات و رفع مشکلات این حوزه آماده هستیم و در کنار این امور باید فرصتهای جدید سرمایهگذاری با اولویت فرصتهای مبتکرانه در اختیار سرمایهگذاران قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل تاکید کرد: همه دستگاههای اجرایی، نهادها و بانکها موظف به حرکت در مسیر سیاستهای دولت محلی و حمایت از سرمایهگذاران هستند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: حمایت از سرمایهگذاران حوزه گردشگری و تلاش برای به نتیجه رسیدن پروژههای این حوزه مستلزم همکاری دستگاههای اجرایی است و باید عزم جمعی در این راستا وجود داشته باشد.
حسن محمدی ادیب تصریح کرد: برگزاری جلسات بررسی مشکلات پروژههای گردشگری به صورت مستمر با حضور معاونان استاندار و در صورت لزوم با حضور استاندار اردبیل ادامه خواهد داشت و تلاش میکنیم با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی، مشکلات موجود در کمترین زمان پیگیری و رفع شوند.
به گزارش ایرنا و بر اساس اعلام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، تقاضای بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در مناطق گردشگرپذیر استان ۲ برابر شده و ۱۸ طرح گردشگری در مرکز استان در حال اجراست و ۱۴ مجوز جدید نیز برای تکمیل زیرساختهای مربوطه در مرحله صدور قرار دارد.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جاذبه های گردشگری طبیعی، تاریخی، اقتصادی و مذهبی در شمال غرب ایران قرار دارد.