دانش بنیان

عملكرد موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برای ارتقاء امنیت غذایی كشور

محمد زمانیان، رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا با تاکید بر عملکرد موسسه در ارتقا امنیت غذایی کشور به بیان دستاوردها و فعالیت های بخش های تحقیقاتی این موسسه پرداخت.

به گزارش دیده بان صمت و به نقل از روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر؛ رئیس موسسه در این گفت وگو اظهار داشت: شش رقم ارزن علوفه‌ای و دانه‌ای هیبرید برای اولین بار در کشور توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه  نهال و بذر در استان البرز تولید شد.
محمد زمانیان گفت: این موسسه بر روی ۳۵ محصول زراعی تحقیق می‌کند که از مهم ترین این محصولات؛ گندم، دانه‌های روغنی، سبزی و صیفی، حبوبات آبی و گیاهان علوفه‌ای است که تمام این موارد نقش مهمی در سفره مردم و امنیت غذایی دارد.
وی با بیان اینکه این موسسه تاکنون ۴۰۰ رقم به جامعه کشاورزی معرفی کرده‌ است، اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد این ارقام در دوران بعد از انقلاب به دست آمده و بیشترین ارقامی که معرفی شده مربوط به بخش غلات و تقریبا ۲۰۸ رقم است.
زمانیان افزود: از این تعداد ۴۶ رقم مربوط به بخش ذرت و گیاهان علوفه‌ای، ۶۱ رقم دانه‌های روغنی، ۶۱ رقم بخش سبزی، صیفی و حبوبات آبی است‌. همچنین افزون بر ۱۱۰ رقم به بخش خصوصی برای کشت و کار واگذار شده است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا